Hos Transmotor ApS forhandler vi alle produkter fra Victron, og vi har også løsningen til Dem - altid til bedste dagspris!

 

Link til Victron's aktuelle prisliste:

 

Se prisliste

 

 

Invertere

Phønix inverterne har ægte sinus udgangsspænding, og kan anvendes til alt elektrisk udstyr. En solid opbygning gør dem meget velegnede til brug de fleste steder til mobilt udstyr, på skibe, i tavler m.m. Afbryder automatisk ved for lav batterispænding og overbelastning.
Inverterne kan afgive høj spidseffekt, f.eks. kan 12/600VA-modellen starte et alm. køleskab. Kan også leveres med 48V indgang.
 

 

Ladere

Victrons Centaur batteriladere findes i mange udformninger og størrelser. Med mere eller mindre avancerede kredsløb, der styrer opladningen.

 

Ladere findes til:

12V

24V

48V

 

 

 

Invertere/Ladere

Phønix Multi/MultiPlus er invertere med ægte sinus udgangsspænding kombineret med batterilader og automatisk lastomskifter. Med elforsyning/generator til rådighed oplades det tilsluttede batteri, og lasten forsynes direkte med 230VAC. Svigter elforsyningen skifter den automatiske lastomkobler til inverter-/batteridrift, og lasten forsynes fortsat med 230VAC. Phønix er solidt opbygget og velegnet til brug på lastbiler og skibe.

Invertere/Ladere findes til:

12V

24V

48V

 

 

DC-DC konvertere

Orion DC/DC er velegnet til brug i køretøjer og på skibe, hvor der benyttes et stadig større antal elektriske apparater. Eftersom størstedelen af dette lavvolts udstyr (f.eks. navigations- og radioudstyr, mobiltelefoner og hi-fi anlæg) er designet til 12V, tilbyder Orion en sikker konverter der leverer en 12V-strømforsyning fra et 24V-system. Orion er karakteriseret ved en meget høj virkningsgrad og sikkerhed. Isolations transformere

- Findes både med og uden galvanisk adskillelse
- Fås i alle standardspændinger
- Orion 24/12-20 kan også bruges som 12 Volts batterilader
- Enkel elektrisk og mekanisk montage

 

Der findes også en Victron der passer til Dem.

 

Kontakt os for yderligere information og pris.

 


 

Batterier

VRLA - AGM: Forventet levetid 7-10 år
VRLA - GEL: Forventet levetid 12 år
VRLA - Rørplade: Forventet levetid 20 år

VRLA batterier er lukkede batterier, og kan dermed anvendes de fleste steder uden brug af udluftning.

I tilfælde af overladning eller cellefejl vilder kunne ske udslip af gas.

 

  Tilbage til forside

Copyright ® 2009 Transmotor ApS Lemtorpvej 13 - 17  7620 Lemvig  Tlf.: +45 9664 0977   E-mail 
Transmotor ApS